Bruk Sosiale Medier for å rekruttere virtuelt

Virtuelle intervju - virtuelt intervju - digitalisering - videointervju - automatisering - rekruttering

Hvordan kan man bruke sosiale medier for virtuell rekruttering? Hvordan kan du knytte sosiale medier til digital screening? 

Virtuell rekruttering er en del av fremtiden, og vi er sikker på at vi vil se mer av dette de neste årene. Sosiale medier er brukt av personer i alle aldre og av folk i hele verden. Mange bruker sosiale kanaler som sin research-kilde, bruker flere timer på apper hver dag og gjør seg gjerne kjent med bedriftene gjennom deres kanaler. 

virtuelt intervju med din kandidat
Ta det virtuelle intervjuet raskt fra din telefon.

Dine sosiale medier

Som en bedrift på sosiale medier vil potensielle kandidater ha mulighet til å få innsikt i hvordan din bedrift fungerer, hvem som jobber der og hvordan de opptrer. Man får et godt inntrykk av hvordan en bedrift er gjennom deres sosiale kanaler. 

Det finnes utallige funksjoner på de ulike sosiale medie-plattformene, men hvordan kan du knytte dette til virtuell rekruttering eller screening?

Tenk deg at din ideelle kandidat er innom din Instagram profil, eller at bedriften din dukker opp på deres utforsk-side. Ved å markedsføre din virtuelle screening gjennom din profil vil det være lavterskel for en kandidat å åpne lenken. Du kan for eksempel ha en direkte link til ditt virtuelle intervju i biografien, eller kanskje en Instagram-story med en swipe-up-link direkte til intervjuet. Det vil da regnes som lavterskel for en kandidat å gjennomføre intervjuet ditt. Kandidaten har sikkert allerede ledig tid siden de er inne på appen.

Bruk verktøyene du har rundt deg for å motivere til å delta i ditt virtuelle intervju. Sosiale Medier er brukt av store deler av folket, og tilgang til profiler over hele verden. Dette gir deg mulighet til å nå utallig flere relevante søkere. 

Comments are closed.