Vi søker
Food & Beverage Manager
Vi søker en driftig og erfaren person med gode lederegenskaper og erfaringer. Du er målbevisst, en naturlig nettverksbygger, sterkt resultatorientert og liker å skape nye muligheter. Du setter gjerne mål for deg selv og dine medarbeidere og like å være å lede med en hands-on approach. Det er viktig at du er en tydelig og entusiastisk leder som skaper gode forutsetninger for at dine medarbeidere kan utvikle og motivere seg selv.
Som Food & Beverage Manager sitter du i ledergruppen og har sammen med øvrige avdelingsledere det operasjonelle ansvaret for hotellets avdelinger. Du vil være ansvarlig leder for restaurant, bar, kurs og konferanse og kjøkken. Samarbeidet mellom avdelingene er viktig og du har en daglig kontakt med gjestene på hotellet og i restauranten. Oppriktig interesse og omtanke for andre mennesker er en grunnleggende forutsetning.
Vi skal levere personlige og gode gjesteopplevelser og høy kvalitet på alt vi gjør.
● Driftsansvar for FB avdeling.
● Budsjettansvar
● Personalansvar
● Ressursplanlegging og timeskontroll FB-avdeling
● Konseptutvikling og tilpassing av menyer
● Prissetting
● Oppfølging av avtaler og leverandører
● Intern kursing/salgstrening
● Lokalt salg og nettverksbygging
● Kvalitetssikring
● Tilse at lover og avtaler som omhandler IK-mat og HMS følges
● Være aktiv på gjesteflater
● Stillingen innebærer både operative og administrative oppgaver
FB vil i den utvikling- og utbyggingsfasen vi er i nå, få en sentral rolle med å være med å utvikle nye konsepter, samt å bidra til at vi får en organisasjon med fokus på kompetanse og kvalitet.
● 5 års erfaring innen restaurant eller kjøkken
● Dokumentert training/opplæring av personell
● God økonomiforståelse
● Dokumentert ledererfaring
● Økonomi, hotell eller ledelsefag fra Høyskole
● En brennende lidenskap for faget
● Kreativ og karismatisk
● God kommunikator
● Løsningsorientert
● Besluttsom, nøyaktig og ansvarsfull
● Evnen til å holde mye gående samtidig
● Gode samarbeidsevner – eksternt og internt
● Uhøytidelig
Bli en del av vårt team
Comfort Hotell Victoria Florø er et hotell midt i sentrum av Florø, med røtter helt tilbake til 1890.
Etter en omfattende ombygging i 2019, fremstår hotellet som et fullservicehotell. Vi har 97 rom, med totalkapasitet på 185 senger, restaurant og bar, og kurs og konferanseavdeling med kapasitet til 150 pers. Hotellet har en positiv utvikling og har planer om en større utbygging som vil gi hotellet 77 rom og større konferansesaler, for å kunne ta grep om et større marked.
Bolette Restaurant åpnet i juni 2019, og har få en varm mottakelse både av lokalbefolkningen og husets gjester. Vi har i tillegg flere selskapslokaler og også en egen vinkjeller. Restauranten og selskapsavdelingen har stort potensiale og vi ønsker å utvikle dette videre.
Det nye bygget blir et bygg i 12 etasjer og vil vi få en stor kulturscene, konferanse og selskap fasiliteter til opptil 200 pers, samt en ny restaurant med tilhørende takterrasse i tillegg til 77 nye rom. Med denne utbyggingen vil vi bli en betydelig reiselivsaktør og ønsker å bidra til å utvikle Florø som reisemål.
Kontaktinformasjon
For spørsmål vedr. stilling eller søknad, ta kontakt.